(huur)Tenues voor jeugdteams

Momenteel hoef je niet meer aan het einde van het seizoen jouw (huur)tenue in te leveren om het vervolgens aan het begin van het seizoen weer terug te krijgen. Iedere speler is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen tenue, of de coach heeft een teamtas beschikbaar voor het gehele team. 

Nieuwe leden kunnen zelf of via hun coach een tenue aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zorg ervoor dat je weet welke nummers er al bezet zijn binnen het team zodat gekeken kan worden welke nummers nog in de liggende voorraad beschikbaar zijn of dat er een tenue bij de leverancier bijbesteld moet worden. 

Ook leden die een versleten tenue hebben die vervangen dient te worden of momenteel een tenue hebben met een nummer dat al in het team voorkomt kunnen contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat het tenue omgewisseld kan worden. Kijk altijd eerst of je wellicht onderling met hogere/lagere teams kunt ruilen om het probleem op te lossen.

Let op: Er is helaas niet van alle maten en alle nummers direct voorraad beschikbaar. Het kan dus zijn dat het tenue nog besteld dient te worden bij de leverancier. Hier kan een levertijd van 4 tot 6 weken overheen gaan. Maattabellen zijn beschikbaar op aanvraag. Uiteraard is het altijd handig om binnen het team na te gaan of je een tenue van een ander kunt passen zodat je weet welke maat je nodig hebt. 

Per seizoen 20/21 bedraagd de borg, welke retour gestort wordt na inlevering, € 50.- en de huur per seizoen bedraagt € 30.-

(koop)Tenues voor senioren teams
Zoals in de Algemene ledenvergadering is aangegeven is het beleid dat leden van de seniorenteams (U20 en hoger) zelf een (koop)tenue aanschaffen. Momenteel zijn we in ontwikkeling met een webshop zodat je dit zelf kunt regelen. 

Hoe werkt het kopen van een tenue? De standaard (niet reversible) tenues zijn beschikbaar gemaakt in de webshop. Later zullen ook de reversible tenues beschikbaar gemaakt worden. Zorg ervoor dat je een account aan maakt en ingelogd bent om gebruik te kunnen maken van de verenigingsprijzen. 

Link naar de webshop: https://crackerjacks.bbclubshop.nl/

Vragen?
Heb je een vraag betreft tenues? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Contactpersoon: Miranda van de Kamp

 

reversibletenue