Maak kennis met de hoofdsponsor van MU18.1: Smartphonehoesjes.nl! Deze Nederlandse webwinkel is een innovatief en jong bedrijf, dat hard groeit binnen de e-commerce branche. Zo zijn ze met meer dan 45.000 producten de grootste aanbieder op het gebied van telefoonhoesjes, tablethoezen en telefoon accessoires.

Naast een breed assortiment, kun je bij Smartphonehoesjes.nl ook uitgaan van service, betrouwbaarheid en voordeel. De klantenservice staat 6 dagen per week voor je klaar per telefoon, WhatsApp en sociale media. Heb je problemen met je telefoonhoesje, powerbank of een ander product? Dan kun je daar terecht. Het winkelen op de webshop gaat geheel veilig en zonder zorgen. Om dit te garanderen werkt Smartphonehoesjes.nl samen met verschillende partners. Bij de Feedback Company kun je de vele beoordelingen lezen van klanten die je voor waren.

Smartphonehoesjes.nl is inmiddels 8 (bijna 9!) jaar geleden opgericht door de broers Hooft. Een tof concept kwam tot leven op een heuse zolderkamer. De zolderkamer werd ingeruild voor een klein pand en dit groeide met de tijd uit tot een ruimte voor maar liefst 150 man (and still counting!). Bovendien staat er een nieuw bedrijfspand op de agenda, zodat er binnenkort nóg meer leuke collega’s het team kunnen versterken. Het pand krijgt een perfecte locatie aan de Randweg in Leusden, op 1 minuut afstand van snelweg A28.

Natuurlijk is Smartphonehoesjes.nl ook in de tussentijd op zoek naar leuke collega’s om het bedrijf te versterken. Zo is er het hele jaar door ruimte voor spontane Klantenservice en Magazijn medewerkers, maar ook voor de overige afdelingen staan toffe functies open. De verschillende vacatures vind je op de Werken bij Smartphonehoesjes.nl pagina. Aarzel niet en solliciteer op jouw droombaan!

 smartphonehoesjes

Service

Tevreden klanten is waar alles om draait bij Smartphonehoesjes.nl.

Onze klantenservice staat zes dagen per week voor u klaar per telefoon, e-mail en sociale media. Zo kunt u zelf kiezen welke manier van contact u het prettigst vindt.

Wij doen er alles aan om al uw vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat u weet waar u aan toe bent. Helaas komen ontevreden klanten ook wel eens voor. Voor deze klanten doen we extra ons best: iedereen kan een bestelling zonder opgaaf van reden binnen dertig dagen retourneren waarna we het aankoopbedrag terugstorten of een passend alternatief proberen te vinden.

 

Betrouwbaarheid

Bij Smartphonehoesjes.nl kunt u veilig winkelen en betalen. Om dit te bevestigen, werken we samen met verschillende partners.

Bij The Feedback Company vindt u de beoordelingen van veel klanten die u voor waren.

Daarnaast is Smartphonehoesjes.nl aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk die garant staat voor veilig en betrouwbaar winkelen op Internet. Bekijk voor meer informatie onze pagina over Stichting Webshop Keurmerk.

 

Voordeel

Naast uitstekende service en betrouwbaarheid wilt u natuurlijk ook voordelig kunnen shoppen. Smartphonehoesjes.nl rekent daarom geen verzendkosten bij uw bestelling.

Daarnaast zorgen wij dat onze prijzen voortdurend scherp blijven zodat u nooit te veel betaalt.