De Club van 100 van Crackerjacks.

De Crackerjacks Club van 100 is opgericht in 2017 met als doel geld ter beschikking te stellen voor aanschaf materiaal en voor activiteiten voor onze leden. De Club van 100 zorgt voor een extra impuls waardoor er financieel meer haalbaar is voor Crackerjacks. Naast het inzamelen van financiële middelen heeft de Club van 100 ook een sociale functie. Het lidmaatschap van deze club geeft extra betrokkenheid bij onze prachtige basketballvereniging. Je kan deelnemen als particulier en ook als bedrijf.


Waar gaat het Club van 100 geld zoal naar toe?

Voor de bijdrage van 50 euro per jaar voor particulieren en min. 100 euro per jaar voor bedrijven (naam Club van 100 komt nog uit het gulden tijdperk) wordt een zo goed mogelijke besteding gezocht. Als Club van 100 denken we als leden zelf na over nuttige doelen. Daarnaast komen er verzoeken vanuit commissies binnen de vereniging en ook vanuit het Crackerjacksbestuur. Uiteraard wordt het aandragen van suggesties voor een goede besteding zeer op prijs gesteld. Het is uiteraard mogelijk meer dan 50 euro te storten. Voor bedrijven zijn deze kosten 100% fiscaal aftrekbaar. Indien een bedrijf meer dan 250 euro per jaar beschikbaar stelt zal het bedrijf, naast vermelding in de Club van 100 lijst, een speciale banner op de websitepagina van de Club van 100 krijgen met een link naar de bedrijfswebsite.

Een greep uit de bestedingen waar we o.a. aan denken:

  • Clinics voor de jeugd en senioren
  • Trainerscursussen
  • Ondersteuning (jeugd)toernooien
  • Aankleding kantine
  • Extra trainingsmateriaal
  • Lezingen gegeven door professionele basketball(st)ers e/o coaches
  • Ieder jaar in oktober een Club van 100 activiteit, waar gezelligheid en clubgevoel voorop staat.

Waarom lid worden van de Club van 100?

De naam Club van 100 doet misschien vermoeden dat het om een selecte club met een maximum aantal leden gaat maar het tegendeel is waar. Hoe meer leden hoe meer we kunnen doen. De keuzes voor bestedingsdoelen worden zoveel mogelijk gemaakt in overleg met het Crackerjacksbestuur en de desbetreffende commissies. We streven altijd naar een zorgvuldige en nuttige besteding van een bijdrage waarbij transparantie voorop staat. Elke euro wordt verantwoord. Tevens komt er een apart Club van 100 deel op de nieuwe Crackerjacks website waar jouw (bedrijfs-) naam vermeld zal worden als prominent lid van de club van 100.


Aanmelden bij de Club van Honderd

Ben je zelf geïnteresseerd of denk je dat het bedrijf waarvoor je werkt hier een beschikbaar budget voor heeft? Laat het ons weten! Voor aanmelding en/of indien je meer informatie wenst kan je onderstaand formulier invullen of ons een mail sturen: clubvan100@crackerjacks.nl.
 

Met sportieve groet,

 

Naam:
Vermelding:
Bedrijfsnaam:
Bedrag:
E-mail:*