Elke trainer en coach daagt sporters uit tot sportieve prestaties. Maar hoe pak je dat eigenlijk het beste aan? Een belangrijke vraag voor (jeugd)trainers en –coaches; zij hebben een grote invloed op de persoonlijke en sociale ontwikkeling van jonge sporters.

Wat?
Tijdens een inspiratieworkshop gaan we in op de rol van de trainer. Onder de deskundige begeleiding van Wouter Schols (specialist op het gebied van de sociaal-pedagogische kant van sport) willen we van gedachten wisselen over vragen als:

  • Welke houding en vaardigheden zijn voor een jeugdtrainer gewenst?
  • Wat is ‘positief coachen’?
  • En wat maakt een trainer tot een goede trainer?

De inspiratieworkshop is als het ware de aftrap van de trainersbegeleiding. Ook de rol van de trainersbegeleider binnen de vereniging wordt daarom besproken.

Voor wie?
Graag gaan we hierover in gesprek met iedereen die betrokken is bij Crackerjacks: ouders, leden, trainers, coaches en bestuur.

Waar en wanneer?
Op donderdag 7 maart van 19.30 – 22.30 uur in sporthal Zielhorst.

Aanmelden?
Heb jij ideeën over de rol van de (jeugd)trainer/coach en wil je die graag met ons delen? Of ben je geïnteresseerd om trainers-begeleider te worden bij Crackerjacks? Meld je dan aan voor de inspiratieworkshop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dat kan tot uiterlijk 5 maart, maar wacht niet te lang! We hebben een beperkt aantal plekken en VOL =VOL!