Het Crackerjacks scheidsrechtersshirt

We hoeven je niet te vertellen hoe belangrijk scheidsrechters in het basketbal zijn.
Zonder scheidsrechters kunnen er geen wedstrijden worden gespeeld.
Daarom vinden we het van belang dat onze clubscheidsrechters in de zaal zichtbaar en herkenbaar zijn: voor spelers, voor coaches en voor het publiek.
Niet omdat scheidsrechters zo nodig moeten opvallen, maar vooral om te laten zien dat ze een speciale rol hebben tijdens wedstrijden. 
Wij willen daarom de zichtbaarheid van onze scheidsrechters vergroten door ze wedstrijden te laten fluiten in een herkenbaar en uniform shirt.

In samenwerking met Bouncewear Basketball (www.bouncewear.com) zijn daarom speciale scheidsrechtersshirts aangeschaft. De twee dames op de foto dragen dat shirt.

Ref shirts

Hoe werkt het?

Als je ingedeeld bent om een wedstrijd te fluiten, dan meld je je bij de bar in sporthal Zielhorst om het shirt in ontvangst te nemen.

Fluit je een wedstrijd in een andere hal, vraag dan je scheidsrechtersshirt bij de zaalwacht.

Na de wedstrijd die je gefloten hebt, lever je shirt weer in. De shirts worden door onze vrijwilligers centraal gewassen.

FOX40 SCHEIDSRECHTERSFLUIT VOOR NIEUWE SCHEIDSRECHTERS!

Zonder scheidsrechters geen wedstrijden.


Het is daarom van belang dat alle leden van Crackerjacks op een gegeven moment een BS2-scheidsrechtersdiploma halen, naast het behalen van het spelregelbewijs.

Zij kunnen dan als clubscheidsrechters voor thuiswedstrijden worden ingezet en dragen dan het Crackerjacks scheidsrechtersshirt.

Vanaf het seizoen 2018/2019 krijgen alle nieuwe BS2-cursisten ook een basketball scheidsrechtersfluit van de vereniging. Dan kom je als scheidsrechter nog beter voor de dag.

Voor deze fox 40 fluitjes hebben we een sponsorbijdrage ontvangen van REFSUPPLIES (www.refsupplies.nl).

Fox40

 

bouncewear logo