DIT MAG JE NIET MISSEN!!

SPECIALE SPELREGELBIJEENKOMST BASKETBAL

 

Voor iedereen die bij Crackerjacks is betrokken, zoals (jeugd)leden, ouders, trainers/coaches en scheidsrechters!

Basketball is een fantastische sport om te doen. En om naar te kijken. We beleven daar met z’n allen heel veel plezier aan.

Dat willen we graag zo houden en daarom is het van belang goed op de hoogte te zijn van de regels die voor het basketbal gelden. Dat geldt niet alleen voor de spelers, maar ook voor de trainers, de coaches, de mensen die achter de jurytafel zitten tijdens wedstrijden, ouders op de tribune en natuurlijk voor de scheidsrechters.

Basketbal is wat regels betreft best wel een ingewikkeld spelletje. Vooral als je niet (precies) weet wat wel en wat niet is toegestaan en hoe de regels nou uitgelegd moeten worden. Bovendien zijn de regels ook weer een beetje veranderd.

Daarom is iedereen van harte welkom op zondag, 4 november in sporthal Zielhorst.

Van 14.00 tot 16.00 uur (inclusief pauze, met gratis drankje) )bespreken we ‘hoe het basketbalspelletje gespeeld moet worden’. Met veel uitleg over wat wel en niet mag, wat de belangrijkste regels zijn en wat we verwachten van spelers, coaches, tafelaars, scheidsrechters en publiek. En natuurlijk is er ruimte om je eigen vragen te stellen en met elkaar het gesprek aan te gaan.

Dus: grijp deze kans en vergroot je kennis over basketbal en daarmee het plezier in de sport!

Graag je komst uiterlijk 2 november a.s. aanmelden bij Jasper Hoogland, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt dan ook alvast mailen welke specifieke vragen je hebt of over elke onderwerpen je meer wilt weten. Daar komen we dan tijdens de bijeenkomst op terug.