Ton Boot komt naar sporthal Zielhorst!

Ton Boot

Wanneer: Donderdag 2 november 2017 - 20:00 uur


In samenwerking met de Club van 100 komt Ton Boot naar Crackerjacks voor een lezing over coaching en leiding geven. 


Ton Boot is een van Nederlands beste sportcoaches. Drievoudig winnaar van de titel ‘Coach van het Jaar’ en uitgeroepen tot ‘Nederlands Coach van de 20e Eeuw’. Onconventioneel is zijn manier van coachen en leiding geven. Daarmee was hij echter wel zeer succesvol.


Welke vraag heb jij voor Ton Boot? Stuur je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wellicht mag jij op 2 november persoonlijk je vraag aan Ton Boot stellen.


Na deze lezing is er gelegenheid om na te praten met andere coaches en trainers, onder het genot van een hapje en een drankje.


Wij zien je graag op 2 november! Toegang is gratis voor Cv100 leden / CJ leden/ CJ trainers/ CJ vrijwilligers. Mocht je een introducee mee willen nemen mails ons dan even. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer over Ton Boot klik hier

Crackerjacks zoekt het hogerop

Het gaat goed met Crackerjacks. We zijn de laatste jaren enorm gegroeid. Met meer dan 350 leden is de club één van de grootste basketbalverenigingen van Nederland. Dat niet alleen; verschillende teams van Crackerjacks boekten dit seizoen flink vooruitgang qua prestaties. Daarnaast investeren we continu in een solide trainers- en scheidsrechterscorps.

Open trainingen

Door al deze ontwikkelingen zien we nu kans om met een aantal teams op een hoger niveau te gaan spelen binnen de NBB-competities. Voor de mannen onder 14, 16 en 18 ligt komend seizoen mogelijk de eerste klasse of tweede divisie binnen handbereik en voor de mannen onder 18.1 zelfs eredivisie.

Lees meer: Open Trainingen

School Basketbal Tournooi 2017

Grote belangstelling voor het schoolbasketbaltoernooi

Op zaterdag 3 juni organiseerde Crackerjacks het schoolbasketbaltoernooi voor basisscholen. Aan de belangstelling voor dit toernooi, is goed te merken dat basketbal groeit in Amersfoort. “Wij organiseren het schoolbasketbal toernooi al een aantal jaren. Ieder jaar weer komen er meer kinderen op af en doen meer scholen mee. Fantastisch om te zien. Dit jaar doen er 150 kinderen mee, afkomstig van 9 basisscholen.” aldus Rob Vis (medeorganisator van Crackerjacks).

Lees meer: Crackerjacks School Basketbal Tournooi 2017 verslag

NBB Streetball Masters Amersfoort

Amersfoort staat zondag 13 mei in het teken van Streetball Masters, het Open Nederlands Kampioenschap 3x3 basketball van de Nederlandse Basketball Bond (NBB). Streetball Masters 2016 was een groot succes op Sportpark Zielhorst, maar in 2017 gaan we dit succes overtreffen! Het wordt groter en spectacularider! Dit keer organiseren basketballvereniging Crackerjacks in samenwerking met Basketball Events Organisation (BEO), de NBB en SRO het evenement op het Eemplein in Amersfoort, een betere locatie kan je niet hebben voor deze Urban sport! We zijn er trots op dat we, voor de tweede keer sinds de start in 2009, Streetball Masters naar Amersfoort hebben weten te halen en dan ook nog op zo'n top locatie!!!

Lees meer: NBB Streetball Tournooi

Subcategorieƫn