Vanaf seizoen 2019-2020 is het beleid bij Crackerjacks dat alle trainers en coaches tot en met U18 worden begeleid bij de sociaalpedagogische kant van het trainen en coachen. Daarvoor hebben we 7 enthousiaste vrijwilligers opgeleid tot trainerbegeleider: de CJ-CO. 

Wat doet de CJ-CO?
De CJ-CO's geven begeleiding in de praktijk, langs het veld, zodat jij als trainer of coach direct met de tips aan de slag kan. De CJ-CO observeert de training of de wedstrijd. Daarbij wordt vooral gekeken naar wat goed gaat en wat kan na een advies snel beter worden. De trainer coach kan zelf aangeven waar hij/zij tegen aan loopt en hoe de CJ-CO daarbij kan helpen.
De CJ-CO's zijn hiervoor opgeleid. Ze hebben geleerd welke observatietechnieken er zijn, hoe zij hun waarnemingen moeten analyseren en hoe zij op een constructieve manier feedback kunnen geven. Bovendien zijn ze voorzien van materiaal om hun taak uit te kunnen voeren. 

Ontmoet de CJ-CO
We grijpen de komende tijd verschillende momenten aan om ze in levende lijve aan je voor te stellen. Ze zijn te herkennen aan hun blauwe CJ-CO vest. Onze CJ-CO's zijn:
~ Muriel van Burgsteden
~ Maike Maas
~ Bas Noorlander
~ Ceciel Lansink
~ Arent-Jan Jongman, en
~ Marieke Koudijs 
 
Heb je een vraag voor de CJ-CO? Deze kun je stellen via hun e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten over het wat en waarom van trainersbegeleiding? Bekijk dit filmpje: