Bestuur
Voorzitter Herman Beekelaar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Vacature
Secretaris
Penningmeester Michiel Tempelman
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdorganisatie
Wedstrijdsecretaris Danielle van Putten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Takenplanner Jessica van Schie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technische Commissie
Jongens en Meiden tot U16 Désirée de Graauw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vrouwen t/m VU22 Désirée de Graauw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mannen t/m MU22 Marcel de Bruijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heren Senioren (U24 en hoger) Jurgen van Herwijnen  
Dames Senioren (U24 en hoger) Marieke Koudijs  
Crackerjacks on Wheels
Contactpersoon Kees van Wielink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Ledenadministratie Henny Dokter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scheidsrechterssecretariaat Marco van Apeldoorn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kascommissie John Voppen, Marcel Kooyman  
Webmaster  Michiel Tempelman  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Materiaalbeheer Timo van Burgsteden  
Club van 100 Vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertrouwenscontactpersoon

Iris van Tuyll

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor alle vrijwilligers die voor langere tijd een vaste rol vervullen, denk hierbij aan bestuurs functies of trainers, verlangt de vereniging een verklaring omtrend gedrag (VOG). Aanvragen van deze verklaring loopt via de vertrouwens contact persoon van de vereniging. Zoals alle persoons gegevens die bij de vereniging bekend zijn zullen ook de VOG gegevens conform de AVG verwerkt en behandeld worden.